Böcker av Gunnar Fossmo

 Har Du också en nackskada ?

Om Ditt svar är Ja, då bör Du läsa min skrivna bok om Pisksnärt/Whiplash. Om Du är anhörig då bör Du även läsa boken.

Whiplash-skada uppstår ofta vid påkörning bakifrån i relativt låga hastigheter. Skadan kan ge sig till känna långt efter den aktuella händelsen. Författaren beskriver sin situation att mer än 25 år efter händelsen fortfarande ger mig svåra problem i form av huvudvärk, yrsel, öronsus, trötthet m.m.

Boken är skriven som information till alla ni övriga personer som har varit med om en påkörning bakifrån i trafiken.

-Något år efter min olycka så började jag undersöka om det fanns några andra personer som har blivit drabbad av en  så kallad Pisksnärt/Whiplashskada i min stad. Det visade sig att det fanns många i samma stad som hade råkat ut för  en påkörning bakifrån i trafiken med personskada i dess nacke.
Jag startade upp en lokal förening genast i Umeå med några få medlemmar i början. Vi blev många fler ca 400 medlemmar innan jag slutade i lokal föreningen RTP som ordförande.

Föreningen var bra för oss med så kallad pisksnärt/whiplash skadade man fick berätta om sig själv hur man mår o.s.v.
- Ingen av medlemmarna kände sig längre ensamma med sin skada. I RTP lokalföreningen i Umeå var de fler kvinnor än män som kom till våra träffar varje månad.
Kvinnor blir ofta skadade på grund av att de sitter i högra framsätet helt avslappnat när olyckan väl sker i trafiken.

- Slutligen så vill vi att våra glada ungdomar i samhället säga att de ska ta det lungt i trafiken när de får sitt körkort med rätten att föra fram sitt fordon i trafiken.
- Ni ungdomar bör tänka på att hålla avståndet till framförvarande fordon och håll din hastighet på våra vägar. 
Lycka till med körkortet.

Själv var jag 25 år gammal när jag fick min nackskada en så kallad whiplash-skada. En påkörning bakifrån en av buss som var i trafik tidigt en morgon. Jag skulle.....

Vill ni veta mera om min skada, då bör du läsa min skrivna bok om Whiplash. 

/bokbild.jpg 

ISBN:978-91-984142-0-2 G A fossmo , Förlags NR 984142

- Jag tar i boken upp angelägna problem som kan uppstå i samband med whiplashskador. Det övergripande problemet för författaren har varit att få omgivningen att förstå innebörden av hans whiplashskada och agera utifrån denna kunskap.

Det handlar om såväl som sjukvårdspersonal och anhöriga samt arbetsgivare-arbetskamrater-försäkringsbolag-försäkringskassan och arbetsförmedlingen m.m.

 

 Pris per bok 135:- inkl.moms plus porto

 Swishnummer 0703254331

  Hej....Köp en bok. Jag skickar boken direkt till din brevlåda. Glöm inte att tala om vem som är beställare och Du kan SWISHA som betalning

Välkommen till mig !

Länkar

 www.adlibris.se

www.bokus.com

TALBÖCKER

www.bokborsen.se

https://www.solentro.se/bokhandel

 

 

Tack för besöket !

Välkommen åter !

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)